Kasvohoitotuotteet

Imeytettävät seerumit kasvoille on kehitetty erityisesti käytettäväksi Zoner-laitteen kanssa.

Elisir

Seerumi, jolla on liftaava, uudistava ja rauhoittava vaikutus.

Se vähentää tehokkaasti ihon kimmoisuuden puutetta, juonteiden syntymistä ja ihon herkistymistä. Antaa herkälle iholle välitöntä hyvänolon tunnetta, poistaa punaisuutta ja kudoksen kimmoisuuden puutetta. Soveltuu iholle, jossa on juonteita sekä herkälle iholle, joka kärsii punaisuudesta ja ääreisverenkierron ongelmista.

Beauty Vital

Seerumi jolla on juonteita täyttävä ja ihoa ravitseva vaikutus.

Seerumi vastustaa tehokkaasti ihon ikääntymiseen ja kuivuuteen liittyviä prosesseja. Säilyttää ihon nuoruuden antaen iholle elinvoimaa ja syväkosteutusta. Ideaali kuivalle ja elottomalle iholle ja iholle jossa näkyy ikääntymisen merkkejä.

Rivilift

Anti-age seerumi ehkäisemään ihon ikääntymisen aiheuttamia ongelmia.

Täyteläistävä ja kosteuttava vaikutus ihoon. Tuotteessa on funktionaalisia aineita, jotka ovat erittäin ihoystävällisiä. Välitön ja miellyttävä liftaava vaikutus, täyteläistävä ja erittäin kosteuttava. Sopii kaikille ihotyypeille, joissa on merkkejä ihon ikääntymisestä,  kimmoisuuden ja kosteuden menetyksestä, sekä valovanhenemisesta.

Oxyface Ammattikoko

Ideaali tehokkaaseen kasvojen ja kaulan puhdistukseen. Puhdistaa ihon hellävaraisesti mutta tehokkaasti tuotteen misellien ansiosta. Poistaa meikin ja erityyppiset epäpuhtaudet, joita kerääntyy iholle päivän aikana. Sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö: Kaada pieni määrä tuotetta kosteisiin sormenpäihin ja hiero pyörivin liikkein koko kasvojen ja kaulan iholla. Huuhtele vedellä.