Kotihoitotuotteet

Electra Cosmetics on innovatiivinen ja korkealaatuinen ihonhoitosarja jonka tuotteet on suunniteltu tuomaan näkyviä tuloksia.

Electra Cosmetic tuotteet:

  • Ovat teknisiä: suunniteltu tukemaan ihonhoitoa kosmetologisten hoitojen rinnalla.
  • Ovat turvallisia: tuotteiden teho on huolellisesti testattu ja ne ovat ihoystävällisiä.
  • Antavat hyvät tulokset: lisäävät kosmetologisten hoitojen vaikutusta ja nopeuttavat tuloksia.

Bioselluloosanaamiot

Electran kuitukangasnaamiot on tehty 100% puhtaasta bioselluloosakuidusta ja ne kiinnittyvät ihoon täydellisesti. Selluloosanaamio levitetään puhtaalle iholle ja sen annetaan vaikuttaa 10-15 min. Toisin kuin perinteistä voidenaamiota käytettäessä naamion jäänteitä ei pestä pois vaan tuotteen aktiiviaineet saavat jäädä iholle vaikuttamaan.

Lifting Mask

100% puhdas bioselluloosa+ Quinoa + Rejuline

Ihoa kohottava ja kiinteyttävä naamio.

Naamio kiinnittyy täydellisesti ihoon ja vapauttaa aktiiviaineita, joilla on kiinteyttäviä ja anti-aging ominaisuuksia, jotka lisäävät kimmoisuutta, kosteutta ja kirkkautta ihossa jo heti ensimmäisen käytön jälkeen. Tuotteen tärkeimmät aktiiviaineet ovat quinoauute jonka sisältämät polysakkaridit sitovat kosteuttavia aineita ihoon, Rejuline-peptidi joka parantaa ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta sekä hyaluronihappo joka lisää ihon elastisuutta ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Brilliant Mask

100% puhdas bioselluloosa + Vitamiini-C + Sitruunahappo

Ihoa hoitava ja kirkastava naamio

Naamio kiinnittyy täydellisesti ihoon ja vapauttaa aktiivi-aineita, joilla on antioksidinttisia ja elastisuutta lisääviä ominaisuuksia. Tuloksena kirkas, tasainen ja elinvoimainen lopputulos, heti ensimmäisen käytön jälkeen. Tuotteen sisältämällä C-vitamiinilla ja sitruunahapolla on välittömästi vaalentava ja kirkastava vaikutus. Kosteuttavana aineena tuotteessa toimii irlanninsammal.

C-Touch

Silmänympärysnaamio

Bioselluloosasta valmistettu silmänympärysnaamio sisältää liftaavia vaikuttaja-aineita. C- muotonsa ansiosta, se asettuu täydellisesti silmänympärysalueelle ja kuljettaa optimaalisesti siihen imeytetyt aktiiviset raaka-aineet ihoon. Aktiiviaineiden kulkeutuminen ihoon on erittäin tehokasta ja jatkuu koko naamion pidon ajan. Tuotteen sisältämät aktiiviaineet stimuloivat mikroverenkiertoa, vaalentavat tummia silmänalusia, uudistavat ihoa ja siloittavat juonteita.

Kasvohoitotuotteet

Ialuboost

Hyaluronihappogeeli

Ihoa kiinteyttävä ja tehokosteuttava seerumi

Erittäin pienimolekyylinen hyaluronihappogeeli, jonka erityinen koostumus takaa nopean imeytymisen. Tuote korjaa ja uudistaa ihoa syvävaikutteisesti. Tuote palauttaa kudoksen kiinteyden ja kimmoisuuden ja tasoittaa ihon pintaa. Tuote sekoitetaan tavallisesti käytetyn voiteen kanssa, jolloin saadaan tehostettua minkä tahansa tuotteen kosteuttavaa vaikutusta. Ialuboost on kehitetty parantamaan kasvoille, silmänympärysalueelle ja vartalolle tarkoitettujen tuotteiden vaikutusta.

Skin C Powder

Ihoa vaalentava ja kuoriva tuote

Tehotuote joka pystyy kuorimaan ihoa samalla vieden C-vitamiinia ihokudokseen.

Soveltuu kaikille ihotyypeille, suositellaan erityisesti: samealle, elottomalle, valovanhentuneelle, paksuuntuneelle, epäpuhtaalle ja tukkoiselle iholle sekä iholle joka kärsii aknesta.

Tuote parantaa ihon rakennetta, pienentää ihohuokosia ja tasoittaa ihon sävyä jättäen sen pehmeäksi ja silkkiseksi. Tuotteella on ihoa ja sen kauneusvirheitä vaalentava vaikutus.

Tuotetta voi käyttää joko kuorintana tai naamiona.

Oxyface

Vaahtoava puhdistusgeeli

Ideaali tehokkaaseen kasvojen ja kaulan puhdistukseen. Puhdistaa ihon hellävaraisesti mutta tehokkaasti tuotteen misellien ansiosta. Poistaa meikin ja erityyppiset epäpuhtaudet, joita kerääntyy iholle päivän aikana. Sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö: Kaada pieni määrä tuotetta kosteisiin sormenpäihin ja hiero pyörivin liikkein koko kasvojen ja kaulan iholla. Huuhtele vedellä.