Linfodrainer

Linfodrainer-Uusi tulkinta lymfahieronnasta

  • Turvonneet jalat.
  • Nesteen kerääntyminen kudoksiin.
  • Lymfakierron hidastuminen.

Ratkaisu on Linfodrainer jonka teknologia kuuluu Panesteticin Essentials-linjaan joka on kehitetty tehostamaan kosmeettisten hoitojen ja hierontojen vaikutusta.Kiitos Linfodraineri eri hoitoprotokollien, kosmetologit voivat luoda asiakkaalle ihotyyppiin ja ihon tarpeisiin sopivan hoitokokonaisuuden.

Linfodrainer on uusi tulkinta perinteisestä lymfahieronnasta, jolla saadaan lievitettyä turvotusta, hoidettua selluliittia, sekä parannettua kuona-aineiden poistumista kehosta. Teknologia on kehitetty tehostamaan kosmeettisten hoitojen ja hieronnan vaikutusta. Laitteessa on säädettävä imuteho ja hellä pulssitus, joka helpottaa kuppien liikuttelua ja takaa tehokkaan lymfaattisen hoidon. Linfodrainer voidaan tehdä myös yksittäisenä hoitona tai yhdistää muihin hoitoihin.

LINFODRAINER-hoito on miellyttävä, rentouttava ja todella tehokas. Laitteeseen kuuluu kolme erikokoista kuppia joilla hoidon saa tehtyä kaikille ihoalueille.

LINFODRAINERIN säädettävä imuteho ja hellä pulssitus helpottavat kuppien liikutusta ja takaavat  tehokkaan lymfaattisen hoidon

Linfodrainer hoidon edut

Lymfaattinen vaikutus, kudoksen muokkaus, kuona-aineiden poisto

Tuloksena on upea keveyden tunne, syvärentouttava kokemus sekä korvaamaton apu kehon muokkaukseen sekä kiinteytykseen.