Naamiot

Lifting Mask

Ihoa kohottava ja kiinteyttävä naamio.

Naamio kiinnittyy täydellisesti ihoon ja vapauttaa aktiiviaineita, joilla on kiinteyttäviä ja anti-aging ominaisuuksia, jotka lisäävät kimmoisuutta, kosteutta ja kirkkautta ihossa jo heti ensimmäisen käytön jälkeen. Tuotteen tärkeimmät aktiiviaineet ovat quinoauute jonka sisältämät polysakkaridit sitovat kosteuttavia aineita ihoon, Rejuline-peptidi joka parantaa ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta sekä hyaluronihappo joka lisää ihon elastisuutta ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Brilliant Mask

Ihoa hoitava ja kirkastava naamio

Naamio kiinnittyy täydellisesti ihoon ja vapauttaa aktiivi-aineita, joilla on antioksidinttisia ja elastisuutta lisääviä ominaisuuksia. Tuloksena kirkas, tasainen ja elinvoimainen lopputulos, heti ensimmäisen käytön jälkeen. Tuotteen sisältämällä C-vitamiinilla ja sitruunahapolla on välittömästi vaalentava ja kirkastava vaikutus. Kosteuttavana aineena tuotteessa toimii irlanninsammal.

C-touch

Bioselluloosasta valmistettu silmänympärysnaamio sisältää liftaavia vaikuttaja-aineita. C- muotonsa ansiosta, se asettuu täydellisesti silmänympärysalueelle ja kuljettaa optimaalisesti siihen imeytetyt aktiiviset raaka-aineet ihoon. Aktiiviaineiden kulkeutuminen ihoon on erittäin tehokasta ja jatkuu koko naamion pidon ajan. Tuotteen sisältämät aktiiviaineet stimuloivat mikroverenkiertoa, vaalentavat tummia silmänalusia, uudistavat ihoa ja siloittavat juonteita.

ABM

Iholle jätettävä naamio, jota ei tarvitse poistaa hoidon jälkeen, koska se imeytyy kasvovoiteen tavoin. Palauttaa ihon optimaalisen kosteuspitoisuuden ja sillä on liftaava vaikutus. Tuloksena ihosta tulee rentoutunut ja tasainen ja juonteet ovat madaltuneet. Suunniteltu luomaan nopea rauhoittava vaikutus ja antamaan iholle välitöntä helpotusta hoidon päätteeksi. Sopii kaikille ihotyypeille.