Suosittelijat

Zoner Anti-Age Trilogy käyttäjäkokemuksia

Olen ollut erittäin tyytyväinen Zoner -laitteeseen. Myös asiakkaat sanoo olevansa ihan koukussa, kun tulokset näkyy jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen! Useita sarjahoitoja olen tehnyt ja laite on ollut minulla vasta vähän yli vuoden. Myös ennen-jälkeen kuvat puhuvat puolestaan. Kaikin puolin olen siis erittäin tyytyväinen.

Elli Utriainen/Kauneushoitola DreamSkin

Olen ollut hyvin tyytyväinen laitteen hankintaan, koska ennen kaikkea hoidoilla saa myös asiakkaan tyytyväiseksi. Hoito myy helposti itseään, useimmiten jo ensimmäisellä hoitokerralla saa aikaan näkyviä tuloksia ja asiakkaan innostumaan sarjahoidosta. Zoner -hoito on miellyttävä tehdä myös seisaaltaan ja asento on ergonominen. Lisäksi minulle on tärkeää, että laite on turvallinen. Olen aina saanut maahantuojalta apua, kun olen halunnut kysyä jotain.

Sirpa Weppling/Funiho

Zoner laitteesta minulla on vain positiivista sanottavaa. Hoito on helppo myydä asiakkaalle ja laite on tehokas sekä miellyttävä käyttää. Kun olen tarjonnut ensimmäisen hoidon tutustumishintaan, on sarjahoitojen myynti todella helppoa.

Sirkku Virinsalo / Kauneushoitola Sirkku

Olen tehnyt Zoner hoitoja jo useamman vuoden ja se on edelleen suosituin anti-age hoitomme. Zoner hoidot ovat tehokkaita, hemmottelevia ja miellyttäviä hoitoja, joissa asiakkaani nauttivat rentouttavasta lämmöstä. Hoidoissa saa tuloksia, jotka tuntee ja näkee tekijänäkin heti. Sarjahoitoja on helppo saada myytyä, kun asiakas kokee jokaisen hoidon edistävän ihon hoitoa ja kiinteyttävän. Hoito on helppo tehdä ja sen eri vaiheita voi hyvin lisätä kasvohoitoihin asiakkaan tarpeiden mukaan.

Pia Peltola-Kanani / Kauneushoitola Toporiina