Vartalotuotteet

Fosfacell

Tehokas seerumi selluliitin hoitoon

Erityisesti Zoner-laitteen kanssa käytettäväksi kehitetty imeytettävä seerumi. Tiiviste edistää imusuonten toimintaa ja verisuonten mikroverenkiertoa. Edistää rasvakudokseen aineenvaihduntaa. Parantaa ihon sävyä ja elastisuutta. Anti-age hoitoa ja hyvinvointia jaloille. Ihanteellinen turvotusta ja ihon kapillaarien haurastumista sisältämään selluliitin ja rasvan vähentämiseen.

Fosfaslim

Tehokas seerumi vartalon muokkaukseen.

Erityisesti Zoner-laitteen kanssa käytettäväksi kehitetty imeytettävä seerumi. Tehotiiviste edistää kehon muokkausta. Se toimii rasvakudoksessa stimuloiden soluaineenvaihduntaa ja edistäen laihdutusta. Ideaali paikallisiin selluliittikertymiin ja ehkäisemään ihon itsepintaista selluliittia.

E-tonic

Geelimäinen imeytettävä seerumi, jolla on ihoa kiinteyttäviä vaikutuksia.

Erityisesti Zoner-laitteen kanssa käytettäväksi kehitetty imeytettävä seerumi. Vaikuttaa parantavasti ihon elastisuuden puutteeseen, ihon ikääntymiseen ja raskausarpiin. Tuote tuo iholle “täyttövaikutusta”,  estää vapaiden radikaalien ihoa vahingoittavilta vaikutuksilta ja edistää mikroverenkierron toimintaa.

Soveltuu ikääntyvälle iholle, joka on veltostunut ja on menettänyt kimmoisuuttaan ja elastisuuttaan.  Suositelleen myös raskausarpien ja teleangiestasian hoitoon.

Activa

Ihoa kiinteyttävä hierontavoide, jossa on Argan – ja Apinanleipäpuu öljyä.

Voide sopii täydellisesti manuaaliseen vartalohierontaan tai väliaineeksi vartalolle tehtävän Linfodrainer hoidon kanssa. Suositellaan käytettäväksi nestekertymien, selluliitin ja rasvakertymien hoitoon. Tekee ihosta pehmeän ja kosteutetun. Voide on erittäin pehmeä ja pysyy koko hoidon ajan muuttumattomana. Sen avulla voit liukua iholla helpommin, teetpä hieronnan paljain käsin tai hoidon laitteen käsikappaleen avulla.

Puriprime

Helppo, nopea ja tehokas kuorinta koko vartalolle.

Ihoa kuoriva neste joka sisältää puhdistavaa ja uudistavaa laventelia, ääreisverenkiertoa stimuloivaa sekä lymfakiertoa tukevaa rosmariinia. Puhdistavina aktiiviaineina tuotteessa toimivat kaarnamyrtti jolla on antibakteerinen vaikutus ja salvia joka on antiseptisyyden lisäksi tehokas antioksidantti.

. Poistaa kuolleita ihosoluja.
. Aktivoi mikroverenkiertoa ja hapenkuljetusta kudoksessa
. Helpottaa aktiiviaineiden imeytymistä, jotka lisätään iholle kuorinnan jälkeen.